miercuri, 3 octombrie 2018

Aprecieri si recunoasteri

La ore tarzii, cu laptopul in pat (desi nu e indicat, insa pentru mine e cea mai confortabila pozitie), ma apuc iar de scris, de data asta inspirata de Seminarul Directorilor Oriflame, ce a avut loc saptamana trecuta in Kusadasi – Turcia, la care a participat si unul dintre colegii mei, mentorul de la care noi invatam in meseria aceasta, de networker. Ii urmaream postarile pe Facebook, fotografiile si filmuletele, si ma incercau emotii puternice, de parca eram si eu acolo. Ma gandeam cat poate sa fie de minunat sa urci pe o asemenea scena si sa fi aplaudat si apreciat pentru munca depusa.

Si Kusadasi este doar una dintre locatiile superbe unde s-au desfasurat evenimentele Oriflame, alaturi de Dubai, Tokio, Sardinia, urmand Monaco si Kos.
Mda, asta este unul dintre avantajele colaborarii cu Oriflame, faptul ca poti calatori in lume, in locatii de vis, fara a cheltui nici macar un ban. Pfuu, ma incearca atatea trairi si sentimente, incat, am impresia, ca nici nu le pot exterioriza! ... de aceea o sa las cateva dintre fotografii sa ”vorbeaca” pentru mine.

Stiu ca multi dintre voi sunteti sceptici si credeti ca pentru a ajunge in postura aceasta trebuie sa ai ani de munca in spate, insa nu e asa. Ionut, cel de care aminteam mai sus, si-a inceput colaborarea cu Oriflame acum 2 ani de zile, ajungand in 3 luni sa atinga nivelul de director 21%.
E minunat cum o astfel de activitate iti poate schimba viata! Chiar seara aceasta urmaream un filmulet despre o fatuca de doar 19 ani, pe care mama ei, care muncea in Germania, a inscris-o in Oriflame doar pentru ”a-i da de lucru”, pentru a avea o activitate in care sa se implice, si care a ajuns numarul de 2 in Romania pe parte de vanzare si numarul 2 in recrutare. Prin munca ei a reusit sa isi aduca mama inapoi in tara, si acum, ambele sunt implicate in aceasta afacere.
Vad zilnic testimoniale, ale persoanelor care reusesc sa aiba castiguri frumoase din aceasta activitate, mai mult, pe unii ii am chiar langa mine. Toate acestea nu pot fi decat un impuls pentru mine, o motivatie in plus de a munci mai mult, pentru ca, intr-o zi (sper cat mai curand), sa ajung sa urc si eu pe scena Oriflame.